^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Наши ученици - участници в Международния конгрес по Биомедицина

Ученици от 12В клас на ПМПГ "Св. Климент Охридски" - гр.Монтана, с ръководител г-жа Докова, отново имаха привилегията да са участници в Международния конгрес по Биомедицина, организиран от Медицински университет - София. 

Прочети още...

Състезанието Бобър – ноември, 2022 г.

Светослав Костов от 8 Б клас на ПМПГ „Св. Кл. Охридски“, Монтана спечели 3-то място от 251  участници на състезанието по информатика и компютърна грамотност „Бобър - България“ със 116 точки от 144 възможни. 

Прочети още...

1 ноември - Ден на народните будители

Уважаеми колеги, скъпи  ученици

На 1 ноември отбелязваме Деня на народните будители. В този ден се отдава почит на делото на книжовниците, просветителите, борците за национално освобождение, съхранили през вековете духовните ценности на нацията и нейния морал.

Прочети още...

"Диалози за права на човека"

Учениците от ПМПГ - Монтана, Силвия Александрова, Ивелина Ценкова и Деян Валентинов взеха участие в обучение "Диалози за права на човека" на 21 и 22 октомври 2022 г. в София. Проектът се изпълнява от фондация "Партньори - България" в сътрудничество с Академия по права на човека - Норвегия и с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по фонд Активни граждани Българи в рамките на финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. 

Прочети още...

Награди за наши ученици от нетрадиционно мероприятие

Ученици от ПМПГ-Монтана получиха награди за своето представяне в едно нетрадиционно мероприятие. Те участваха в конкурс за есе и рисунка, организирани от Националната олимпийска академия на 40 сесия, проведена в град Равда. Децата бяха наградени с грамоти и медали за отличното си представяне.

Прочети още...

Copyright © 2022. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook