^Към началото
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Проекти на тема "Устройство на клетка"

Ученици от пети клас на ПМПГ "Кл. Охридски" изработиха проекти на тема "Устройство на клетка", в часовете по Човек и природа. Малките природолюбители с лекота усвоиха знанията за растителна и животинска клетка и ги приложиха при изработването на оигинални модели.

Прочети още...

Ученици участваха в обучение на тема „Младите хора и борбата с дезинформацията“

На 16,17,18 февруари ученици от 10 клас на ПМПГ взеха участие по проект на Фондация "Партньори България"на тема „Младите хора и борбата с дезинформацията“. Обучението има за цел да подпомогне специалисти и младежите да подобрят знанията си относно дезинформацията и фалшивите новини,  да изгради умения и да предостави инструменти за обучение и противодействие на деизнформацията.

Прочети още...

Специална награда за Златимир Петров от 24-та конференция на УчИМИ

Златимир Петров от 11 А клас на ПМПГ „Св. Кл. Охридски“, Монтана, спечели  СПЕЦИАЛНА НАГРАДА на двадесет и четвъртата Ученическа конференция на Ученическия институт по математика и информатика, която се проведе в периода 12 – 14 януари 2024 г. в Благоевград. 

Прочети още...

Благотворителна инициатива на седмокласниците

И тази година учениците от 7 клас на ПМПГ,,Св.Кл.Охридски" - Монтана доказаха, че за тях добрите намерения никога не остават само на думи. Те добре знаят, че радостта е в това да даваш, а не да получаваш. В продължение на два дни учители и ученици се наслаждаваха на домашно приготвените вкусотии, а събраната сума ще помогне за лечението на болно дете.

Прочети още...

Коледно тържество'23

Коледното тържество на 19.12.2023 г. премина в много весели моменти, състезания между учители и ученици, музика и смях, награди за постижения през годината, Клас на годината - 6.кл./5-7.кл/ и 10,,а" /8-12.кл./

Прочети още...

Представителна проява по Националната програма "Заедно в изкуствата и спорта"

На 13.02.2023 година се проведе представителна проява по Националната програма "Заедно  в изкуствата и спорта". Нашият футболен отбор 5-7 клас - момчета на ПМПГ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ" се изправи срещу ll СУ Н.Й.Вапцаров, като ние играхме на техен терен. 

Прочети още...

Copyright © 2024. ПМПГ-Монтана Rights Reserved.


Facebook